Figyelmébe ajánljuk:

Elérhetőségünk:

Hattyúház,1015 Bp.Hattyú u. 14.
IX. emeletKözlekedés: 4-es 6-os villamos
Széna téri megállótól 1 perc séta

Metró Széll Kálmán téri állomásától
2 percnyi séta

Személygépkocsival
érdemes a Mammutban parkolni

Nyitvatartásaink:
H: 11:00-18:00
K-Sz-Cs: 11:00-18:00
P: 11:00-16:00

Telefonszám:
06-20-53-627-66
06-20-99-700-50

E-mail:
info@digitalmaster.hu
info@szkenneles.hu

Referenciaink

Mielőtt megbíznánk valakit egy feladattal, tudnunk kell, szakmai tudása, technika felszereltsége alkalmassá teszik-e a feladat lehető legtökéletesebb elvégzésére. Ennek a természetes igénynek szeretnénk eleget tenni azzal, hogy referenciáink galériájába invitáljuk Önt.

Stúdiónk közel 10 éve készíti munkáit az ügyfelek megelégedésére. Tekintse meg referenciáinkat, és bizonyosodjék meg róla, a DigitAll Master nem csupán ellátja a feladatot, hanem a legmagasabb szinten menti meg az Ön emlékeit.

Normal8-as, Super8-as és 16mm-es referenciafilmek:

Slideshow, Emlékklip:

 

 

Rólunk írták:

Engedje meg, hogy megköszönjem Önöknek azt a felejhtehetlen élményt, amit az Önök közreműködésével, a régi családi Super8-as felvételek digitalizálásával szereztem Édesanyámnak. Az összeállítás 30 évvel visszaforgatta az idő kerekét és olyan emlékeket idézett fel bennem, melyek szinte már csak tudatalatt éltek.
A munkájuk minősége és a vele szerzett öröm tudatában bátran ajánlom mindenkinek Önöket és szolgáltatásukat, hogy mások is meglephessék szeretteiket egy hasonló, egyedi, felejthetetlen ajándékkal!
Drégelyi Attila

Kedves Zoltán!
Nagyon szépen köszönöm a kitűnő, precíz, gyors munkáját.
Üdvözlettel:
Simon Nóra-Miskolc

Szakértelem, profi technika, minőségi és gyors munka, korrekt árak, elfogadható teljesítési határidők - "mindössze" ennyi a titka a Stúdió jó hírének! Megtapasztaltuk, jó szívvel ajánljuk mindenkinek!
Köszönjük a munkát Zoltán!
Üdvözlettel:
Monspart Sarolta és Feledy Péter

Kedves Zoltán!
Köszönöm az a sok munkát amivel a régi videókból élvezhető filmé alakította a kazetta halmazt. A húsz éves lányomnak örök élmény maradhat így a gyerekkor filmeken. Mindenkinek ajánlom a cégüket.
Kazup Zoltán - Pajtás Étterem tulajdonosa II.kerület

Igen, bármilyen hihetetlen ez is én vagyok:) vagyis voltam... és hogy ezt most újra láthatom az a Digitalmaster stúdiónak köszönhető. Évtizedek óta halogattam, hogy a pincében porosodó több órányi super 8-as film és több száz diafelvétel sorsáról döntsek. Megnézni már nem tudtam őket, így a digitalizálás volt az egyetlen lehetőség. Zoli egészen kiváló munkát végzett, remek minőségben újra idevarázsolta az emlékeimet, rég elfeledett történéseket élhetek át újra....Nagyon ajánlom mindenkinek a céget, hibátlan a munkájuk! Köszönöm!!!
Csonka András színművész

Kedves Zoltán!
Szeretném mégegyszer megköszönni a számomra oly fontos 8mm-es filmek átírását DVD-re.
Az eredménnyel tökéletesen elégedett vagyok.
A rég nem látott film családtagjaim körében is átütő sikert aratott.
Szántó Gyula

Kedves Zoltán!
Köszönetemet szeretném tolmácsolni a múlt héten elkészített emlékalbum miatt.
A hatás nem maradt el, csodálatos meglepetést okoztam vele a Páromnak!
Köszönöm, hogy profi munkájukkal hozzájárultak, hogy ez a számunkra nagyon fontos ünnep még emlékezetesebb maradjon!
Munkájukhoz további sok sikert kívánok!
Nagy Petra-Győr

Kedves Zoltán!
Mégegyszer köszönöm a 8mm-es film DVD-re írását! Nagyon jól sikerült.
További sikeres munkát kívánok!
Fillinger László

Karácsonyra ajándékba kaptam egy DVD lemezt, melyen gyönyörű kertünk és a benne élő állatokról készült fotók láthatóak, négy évszak váltakozásában, tökéleteen komponált zenei aláfestéssel. Életünk mozzanatai így megörökítve több mint egy fotó, vagy amatör videófilm.
Maradandó emlék, mindenkinek ajánlom!
Ürmössy Gézáné

Óriási meglepetés volt amikor először megnéztem a CD-t, bár tudtam hogy biztosan nagyon szép lesz amit kapok, mégsem hittem volna hogy érhet ekkora meglepetés!!! Elképzeltem magamban nagyjából hogy milyen is lesz, de ami a valóság volt, az felülmúlta az elképzeléseimet! Frappáns, találó, szép, élvezhető és igényes jelzőkkel tudnám illetni.
Szöllősi Edina

A hétvégi születésnapi buli fénypontja volt a DVD lejátszása, amin
mindenki - aki alig ismert bennünket még az is - meghatódott.
A képösszeállítás mellett a zeneválasztásnak és a borítónak is nagy
sikere volt. Apu azóta sem bír betelni ezzel az albummal!
Mégegyszer köszönjük szépen a segítséged!
Stubán Gabriella

A vetítés remekül sikerült. A párom anyukája és apukája nagyon elérzékenyült és az egész vendégsereg gratulált nekünk, hogy milyen ötletes és megható ajándékkal kedveskedtünk.
Nagyon jó érzés volt, hogy az egész vetítés alatt mindenki örömmel idézte fel az emlékeket, ugyanakkor mindenki csitította is a szomszédját, hogy maradjon csendbe, mert nem hallja a zenét. Küldök néhány képet, amit a vetítés alatt készítettünk.
Szerintem nagyon kifejezi a hangulatot.
Horváth Gabriella

SZUPER volt az emlékalbum vetítés, kinn a kertben vetítettük le nagy vetítővászonra, kb. 14-en voltunk (család + anyuék barátai), amíg ott készülődtünk, ment a találgatás vajon mi lesz most ...aztán olyan édesek voltak anyuék, ültek egymás mellett, fogták egymás kezét, (sztem lesz majd kép róla, és akkor majd elküldöm neked), apu végigzokogta, de még 10 perccel a vetítés után is, meg a 2 nagynéném is :-)), és még utána is egész este / éjjel felemlegették 10 percenként, sőt vasárnap is, egyszerűen nem tudtak betelni vele, azt mondták, hogy ennél jobb ajándékot nem is adhattunk volna nekik. Szóval rettentően hálás vagyok neked, hogy 2 nap alatt összehoztad nekünk ezt az anyagot, és ekkora örömöt szerezhettünk vele a szüleinknek. Szóval felejthetetlen volt a szombat este, és mégegyszer nagyon köszönöm neked ezt a remek albumot.
Agics Viktória

A testvéremnek okozott meglepetés óriási volt. A lemezt még azok is nagyon élvezték a vendégséből, akiknek semmi közük nem volt testvérem gyerekkorához.Testvérem leginkább nem tért magához (bár nem sírt, mint feltételeztem) és utána többször is elmondta, hogy ilyen ajándékot kapni, hogy teljesen odavan. Aztán a vendégségből már hazajöttünk, mikor újból felhívott, és azt mondta, hogy olyan örömet szereztünk neki, amilyet már nagyon régen senki nem szerzett neki, és szeretném, ha ezt tudnám.
Szóval, nagyon örülök hogy jókor találtam rátok és köszönöm.
Salfay Orsolya

Nagyon nagy volt a meglepetés, és sikeres.
Ilyen ajándékra egyátalán nem számított a párom. Egy életre szóló emlék-azt mondta.
Köszönöm nektek, hogy sikerült a meglepim. Az egész emlékalbum nagyon szuperul sikeredett!!!
Minden nap megnézzük az albumot. Nem győzünk betelni vele!
Egyszerűen fantasztikus! Mégegyszer köszi mindent.
Kolics Bernadett - Balatonfüred

Csodálatos és megható volt!!!
Nagyon jó érzés, akárhányszor újra megnézem! Örökké megmarad! Köszönjük!
Faragó Tibor

 

Szkennelelés előtt és után:

 
Szkennelt kép   Szkennelt, javított kép
Szkennelt kép   Szkennelt, javított kép
Szkennelt kép   Szkennelt, javított kép